MRKO - "Citius! Altius! Fortius! - Brže! Više! Hrabrije" - Geslo je modernih Olimpijskih igara i naših "Mrkometaša"!

MUŠKI RUKOMETNI KLUB “OPATIJA” ČESTITA MUŠKOJ RUKOMETNOJ REPREZENTACIJI HRVATSKE NA POSTIGNUTOM VELIČANSTVENOM USPJEHU, OSVAJANJU SREBRNE MEDALJE “ZLATNOG SJAJA” NA EUROPSKOM RUKOMETNOM PRVENSTVU 2020 U ŠVEDSKOJ! BRAVOOO KAUBOJI!

Upis u školu rukometa

 

minirukometasi2

 

Dragi mali (i veliki) prijatelji rukometa, svi mi koji volimo rukomet s užitkom smo pratili utakmice naše muške reprezentacije i bili vrlo ponosni na njih kad su osvojili brončanu olimpijsku medalju. Ali ni Balić, ni Lacković, ni Čupić, ni Alilović, ni Vori ni svi ostali reprezentativci nekad nisu imali pojma što je to rukomet. Svojim zalaganjem i treningom dostigli su ovo što danas nose oko vrata. Svatko se od njih upisao u neki Klub s nadom da će jednog dana postati reprezentativac. Ako i ti tako misliš, a imaš najmanje 6 godina onda nemoj puno razmišljati nego se upiši u MRK “OPATIJA”.

POSJETI NAS JEDNOM ZA VRIJEME TRENINGA I PORAZGOVARAJ SA NEKIM OD NAŠIH TRENERA. NAJTOPLIJE SE NADAMO DA ĆEŠ POSTATI NOVI ČLAN NAŠEG KLUBA.

TRENINZI ĆE SE ODRŽAVATI u NOVOJ SPORTSKOJ DVORANI “MARINO CVETKOVIĆ” u OPATIJI, u ŠPORTSKOJ DVORANI O.Š. “R.K.JERETOV” u Opatiji i u SPORTSKOJ DVORANI O.Š. “VIKTORA CARA EMINA” u Lovranu.

POSTANI I TI DIO EKIPE „MRK OPATIJA“

AKO I TI IMAŠ IZMEĐU 6 I 13 GODINA I ŽELIŠ SE BAVITI SPORTOM, NEMOJ PUNO RAZMIŠLJATI NEGO DOĐI S NAMA NA TRENING I POSTANI RUKOMETAŠ „MRK OPATIJA“! ČEKAMO TE DA ZAJEDNO KRENEMO U NOVU SEZONU POBJEĐIVATI I NIZATI MEDALJE OKO VRATA!

PRIDRUŽI NAM SE VEĆ NA SLJEDEĆEM TRENINGU!

Sve obavijesti možete dobiti pozivom na sljedeće telefonske brojeve:
1) Tajnik kluba Igor Tomič: 091 785 5680
2) Trener u klubu Filip Grbčić: 091 506 7458
3) Trener u klubu Luka Pejatović: 091 5434414

 

mrko_dođi i upiši se

Ažurirano 4. travnja 2019. — 19:37
Muški rukometni klub Opatija © 2019 | Kontakt | Webmaster