MRKO - "Citius! Altius! Fortius! - Brže! Više! Hrabrije" - geslo je modernih Olimpijskih igara i naših "Mrkometaša"!

SRETAN BOŽIĆ I NOVA GODINA 2019!

Upis u školu rukometa

 

minirukometasi2

 

Dragi mali (i veliki) prijatelji rukometa, svi mi koji volimo rukomet s užitkom smo pratili utakmice naše muške reprezentacije i bili vrlo ponosni na njih kad su osvojili brončanu olimpijsku medalju. Ali ni Balić, ni Lacković, ni Čupić, ni Alilović, ni Vori ni svi ostali reprezentativci nekad nisu imali pojma što je to rukomet. Svojim zalaganjem i treningom dostigli su ovo što danas nose oko vrata. Svatko se od njih upisao u neki Klub s nadom da će jednog dana postati reprezentativac. Ako i ti tako misliš, a imaš najmanje 6 godina onda nemoj puno razmišljati nego se upiši u MRK “OPATIJA”.

POSJETI NAS JEDNOM ZA VRIJEME TRENINGA I PORAZGOVARAJ SA NEKIM OD NAŠIH TRENERA. NAJTOPLIJE SE NADAMO DA ĆEŠ POSTATI NOVI ČLAN NAŠEG KLUBA.

TRENINZI ĆE SE ODRŽAVATI u NOVOJ ŠPORTSKOJ DVORANI “MARINO CVETKOVIĆ” u OPATIJI, u ŠPORTSKOJ DVORANI O.Š. “R.K.JERETOV” u Opatiji i u ŠPORTSKOJ DVORANI O.Š. “VIKTORA CARA EMINA” u Lovranu.

POSTANI I TI DIO EKIPE „MRK OPATIJA“

AKO I TI IMAŠ IZMEĐU 6 I 13 GODINA I ŽELIŠ SE BAVITI SPORTOM, NEMOJ PUNO RAZMIŠLJATI NEGO DOĐI S NAMA NA TRENING I POSTANI RUKOMETAŠ „MRK OPATIJA“! ČEKAMO TE DA ZAJEDNO KRENEMO U NOVU SEZONU POBJEĐIVATI I NIZATI MEDALJE OKO VRATA!

PRIDRUŽI NAM SE VEĆ NA SLIJEDEĆEM TRENINGU!

 

Sve obavijesti možete dobiti na telefonski broj kluba:  +385 (0)91 1641010

 

mrko_dođi i upiši se

Muški rukometni klub Opatija © 2018 | Kontakt | Webmaster