MRKO - "Citius! Altius! Fortius! - Brže! Više! Hrabrije" - geslo je modernih Olimpijskih igara i naših "Mrkometaša"!

SRETAN BOŽIĆ I NOVA GODINA 2019!

Riječ trenera MRKO


IGOR TOMIĆ

Igor Tomić

“Zovem se Igor Tomić rođen sam u Rijeci 14.lipnja 1989. Završio sam fakultet za menanadžment u turizmu u Opatiji, kojem je prethodila srednja elektro škola.

Rukomet sam počeo trenirati u osnovnoj školi u Matuljima, gdje sam i živio, kod tadašnjeg profesora tjelesnog odgoja Spasoja i tada mladog trenera Zvonimra Lenžera. Kako sam zbog privatnih razloga tada morao preseliti u Rijeku, moj slijedeći klub bio je Kvarner, a kako su se kategorije mijenjale, mijenjali su se i klubovi i razni treneri.

Volio  bih naglasiti da sam od svakog trenera koji  me je trenirao, uzeo jedan komadić njegovoga znanja, i sada ga pokušavam prenijeti na naše HRABRE OPATIJCE! Igrom sudbine, svoju trenersku, nadam se u buducnosti vrlo uspjesnu karijeru, počeo sam također kod, sada vec malo starijeg, Lenžera trenirajući RK Matulje.

Danas ta dječica, koja su počimala svoj rukometni put kada i ja trenerski, sa zadovoljstvom mogu reći, igraju prvu ligu i to jako uspjesno. U međuvremenu, dok nisam došao u Naš mali veliki klub, prošao sam još nekolicinu klubova u Riječkom prstenu i nadam se da sam barem naučio djecu da zavole ovaj sport i pomiču granice fair playa.

Kao veliki zaljubljenik u sport pogotovo u Rukomet, nadam se da će svi do jednoga, naši Mrkometaši izrasti prvenstveno u karakterne, dobre, vrijedne, i nadasve poštene ljude, a da će sport biti dio njihovoga života (profesionalnog, amaterskog i dr.) u bilo kojem segmentu.

SVI ZA JEDNOG JEDAN ZA SVE !

Muški rukometni klub Opatija © 2018 | Kontakt | Webmaster