MRKO - "Citius! Altius! Fortius! - Brže! Više! Hrabrije" - Geslo je modernih Olimpijskih igara i naših "Mrkometaša"!

MUŠKI RUKOMETNI KLUB “OPATIJA” ČESTITA MUŠKOJ RUKOMETNOJ REPREZENTACIJI HRVATSKE NA POSTIGNUTOM VELIČANSTVENOM USPJEHU, OSVAJANJU SREBRNE MEDALJE “ZLATNOG SJAJA” NA EUROPSKOM RUKOMETNOM PRVENSTVU 2020 U ŠVEDSKOJ! BRAVOOO KAUBOJI!

Riječ trenera MRKO


FILIP GRBČIĆ
Filip Grbčić - Trener MRKO

Godina 2019. bila je vrlo uspješna za generaciju dječaka 2006. godišta. Nakon što su se odvojili od svojih starijih generacija, dječaci 2006. godišta krenuli su uzlaznom putanjom prema dočeku nove 2020. godine.

Primjetan je veliki rast kako u individualnim sposobnostima tako i u grupnim rezultatima  cijele ekipe.

Zapaženim rezultatima prošle igračke sezone nadodali su znatan napredak popevši se na 3. mjesto ljestvice županijske lige.

Dobri rezultati i dobar rad rezultirali su većom brojnosti, te ove godine generacija 2006.godišta broji čak 17 polaznika.

Uz rast u brojnosti i dobar plasman u županijskoj ligi ova generacija pružila je i odličnu igru i u državnoj ligi, gdje za sada drže stabilnu sredinu tablice uz veliku mogućnost napredovanja prema vrhu.

Ovu godinu možemo pamtiti kao godinu jako dobrih rezultata i kao odličnu uvertiru u nadolazeću godinu, kako prema rezultatima tako i prema veličini ekipe.

LUKA PEJATOVIĆ
Luka Pejatović - Trener MRKO

U pogledu na prošlu godinu htio bi iznijeti da mi je jako drago da vidim neki napredak i da se povećava broj djece.

Mogu reći da su moji “minići” jako zadovoljni i uvijek nasmijani. Što se tiče natjecateljskog djela , otišli smo na svaki turnir na koji smo mogli  i htio bi naglasiti kako se ja ne opterećujem sa rezultatima koje postignem, jer na kraju to su ipak djeca i u ovom rukometnom periodu to je najmanje bitno.

Ažurirano 27. prosinca 2019. — 15:42
Muški rukometni klub Opatija © 2019 | Kontakt | Webmaster