MRKO - "Citius! Altius! Fortius! - Brže! Više! Hrabrije" - Geslo je modernih Olimpijskih igara i naših "Mrkometaša"!

MUŠKI RUKOMETNI KLUB “OPATIJA” ČESTITA MUŠKOJ RUKOMETNOJ REPREZENTACIJI HRVATSKE NA POSTIGNUTOM VELIČANSTVENOM USPJEHU, OSVAJANJU SREBRNE MEDALJE “ZLATNOG SJAJA” NA EUROPSKOM RUKOMETNOM PRVENSTVU 2020 U ŠVEDSKOJ! BRAVOOO KAUBOJI!

Riječ predsjednika MRKO

Igor_14.03.2014.

Poštovani,

Muški rukometni klub “Opatija” (u nastavku MRKO) osnovan je sa ciljem da svim zainteresiranim osobama, bilo građanima Opatije ili drugima, omogući bavljenje rukometom, sa namjerom da stvori ekipe koje će se takmičiti u određenim hrvatskim ligama.

Eto, sa velikim zadovoljstvom možemo konstatirati da MRKO djeluje već devetu godinu uzastopno sa svojih, ca četrdesetak mališana koji treniraju pod “budnim okom” naših trenera.

Sveopće je poznato da je na krilima naše globalno uspješne i popularne nacionalne rukometne vrste, rukometni sport u Hrvatskoj doživio “pravu rukometnu renesansu” i ekspanziju, koja je vidljiva na brojnim natjecanjima širom “lijepe naše”, na kojima nastupa mnoštvo djece i mladeži, kao i odraslih.

U Opatiji je već prije nekoliko desetljeća djelovao muški rukometni klub, čije je djelovanje u određenom trenutku prestalo.

Osnivanjem MRKO, rukomet se u Opatiji opet vratio kući, čime se opatijska rukometna tradicija nastavlja. MRKO je već na samom početku svoga djelovanja uspio okupiti dovoljan broj zainteresirane djece, kako bi mogao započeti sa svojim radom.

Vodstvo kluba sa svojim trenerima, pokazalo je u ovim teškim recesijskim vremenima u našoj državi, veliki entuzijazam, jer uspijeva organizirati i financijski “pokrivati” sve dosadašnje potrebe, kako bi djeca mogla trenirati i natjecati se, te bila opremljena potrebnom sportskom opremom.

Ovim putem, htio bih, kao predsjednik kluba, zahvaliti se mojim kolegama iz Upravnog odbora, te svim ostalim sadašnjim i bivšim djelatnicima u MRKO, a ne zaboravimo da ćemo u travnju mjesecu 2019. godine slaviti deveto-godišnjicu djelovanja MRKO, na predanom radu čime su omogućili da MRKO opstaje i dalje.

Želja nam je da MRKO postane prepoznatljiv klub u našem gradu kao i šire, u koji će roditelji dovoditi svoju djecu sa zadovoljstvom, u kojem će se djeca zabavljati i igrajući rukomet postizati zapažene rezultate.

Svim kolegama u klubu, našim natjecateljima, prijateljima kluba kao i roditeljima djece koji srdačno podupiru svoju djecu, želim puno uspjeha u daljnjem radu sa željom da spomenuta suradnja potraje što je moguće duže.

Igor Flego
Predsjednik kluba

Ažurirano 14. prosinca 2019. — 17:03
Muški rukometni klub Opatija © 2019 | Kontakt | Webmaster