MRKO - "Citius! Altius! Fortius! - Brže! Više! Hrabrije" - geslo je modernih Olimpijskih igara i naših "Mrkometaša"!

SRETAN BOŽIĆ I NOVA GODINA 2019!

Osvrt na natjecateljsku sezonu 2016./2017.

OSVRT NA NATJECATELJSKU SEZONU 2016./2017.

U nedjelju, 11. lipnja 2017. odigrane su i posljednje prvenstvene utakmice u sezoni 2016./2017. U dvorani centra Zamet naši su dječaci primili odličja u konkurenciji 2005. godišta za osvojeno 2. mjesto te u konkurenciji 2006. godišta za osvojeno 3. mjesto, oboje veliki rukomet. Za dlaku nam je pobjedničko postolje izmaklo i u ligi 2004. godišta gdje smo, unatoč ozljedama, na koncu zauzeli sjajnu 4. poziciju, dok su naši mlađi kadeti 9. u županiji.

Osim uspjeha u Županijskim ligama, ove smo se sezone po prvi puta od osnutka kluba plasirali i na završnicu državnog prvenstva. gdje su naši dječaci 2006. godišta zauzeli 16. mjesto u Republici Hrvatskoj.

Mini rukometaši su redovito sudjelovali kako u Županijskoj ligi tako i na raznim turnirima od kuda su se najčešće vraćali sa medaljama oko vrata.

U ovoj sezoni napravljen je i iskorak u vidu povratka muškog seniorskog rukometa u Opatiju nakon 40-tak godina. Naši su rukometaši u zanimljivoj III HRL Zapad u konkurenciji 13 ekipa, nakon 24 kola, 9 pobjeda i 2 remija uz osvojeno 20 bodova, na konačnom poretku zauzeli 10. mjesto čime je ostvaren i planirani cilj te prve povijesne sezone.

Na Kupu Mediterana nastupili su naši mini rukometaši, 2007. godište i mlađi, okrunivši sezonu sa osvojenim trećim mjestom i brončanom medaljom na ovom međunarodnom turniru.

Slijedi nam još tradicionalni rukomet na pijesku uz druženje roditelja i djece, a potom i zasluženi odmor i skupljanje energije do kolovoza kada kreću pripreme i trenažni procesi za u nove pobjede!!!

ČESTITKE RUKOMETAŠIMA, RODITELJIMA, TRENERIMA, UPRAVI I SVIM ČLANOVIMA KLUBA NA USPJEŠNOJ SEZONI!

Muški rukometni klub Opatija © 2018 | Kontakt | Webmaster